Workshopy

Naučte sa vytvárať kvetinový dizajn ako my! Na našich workshopoch vám ukážeme, ako kreatívne pracovať s kvetmi z aktuálnej sezóny a vytvárať jedinečné kompozície. Každý mesiac pripravujeme nové tematické workshopy, kde vás radi zasvätíme do nášho uvažovania nad kvetinovým dizajnom. Príďte sa k nám do Zwirnu inšpirovať a tvoriť.

rezervovať si miesto nižšie

Program workshopov na október

V októbri sa na vás v Zwirne budeme tešiť v týchto dňoch. Svoje miesto si viete uchmatnúť nižšie. Ak je workshop vypredaný, nezobrazuje sa.

Ikebana style

15.10. 17:00

Ikebana style

17.10. 17:00

bouquet basics

22.10. 17:00

24.10. 17:00

bouquet basics

Dojdite kvitnúť s nami!

31.10. 17:00

bouquet basics

Časté otázky

Ešte som nepracoval s kvetmi, ale veľmi by som chcel, nájde sa aj niečo pre mňa?

Kde a kedy konečne už?

Máme veľkú radosť, že vás budeme vedieť privítať v našich nových priestoroch v Bratislave na Košickej ulici 33 v komplexe Zwirn.

Prvé workshopy začneme už v októbri a máte sa na čo tešiť!

Workshopy budeme robiť vždy len v malých skupinách, aby sme sa vám vedeli adekvátne venovať.

Jasné!

Naše workshopy sú vhodné aj pre úplných začiatočníkov. Odporúčame si prečítať vždy popis ku konkrétnemu workshopu, tam nájdete všetky inštrukcie a odporúčania týkajúce sa požiadavok na vaše floristické zručnosti.

Je možné usporiadať aj individuálny alebo skupinový workshop s konkrétnou témou?

Čo ak mám zakúpený workshop ale neviem sa zúčastniť?

Radi vám pripravíme aj workshop na mieru. Či už pre kvetinových profesionálov, ktorí by sa od nás radi niečo naučili alebo pre skupinu priateľov, ktorá by chcela stráviť spoločný čas v príjemnej kvetinovej atmosfére. V prípade záujmu nás kontaktujte na atelier@jarabina.com

Ak by ste sa nemohli zúčastniť, je možné presunúť si workshop najneskôr 72 hodín pred začiatkom workshopu. V prípade neskoršieho zrušenia máte možnosť si za seba nájsť náhradníka.

Viem si workshop kúpiť aj u vás na Dunajskej?

Vieme si u vás spraviť teambuilding?

Samozrejme! Veľmi radi vám pripravíme workshop na mieru v našich priestoroch pre menšiu skupinku. Pre vypracovanie takéhoto workshopu nás kontaktujte na atelier@jarabina.com a spravíme vám ponuku na mieru.

Samozrejme! Workshopy si viete zakúpiť jednoducho online alebo u nás v predajni na Dunajskej ulici. Kolegyne majú vždy info koľko miest je na daný workshop voľných a radi vám poradia s výberom.

Chcel by som kúpiť workshop ako darček, máte aj darčekový voucher?

Aké budú témy?

V prípade, že chcete workshop kúpiť ako darček, stačí nám to uviesť do poznámky pri dokončovaní objednávky v pokladni. My vám následne pošleme elektronický darčekový voucher.

Na predajni máme dostupné aj papierové darčekové vouchery.

Témy budeme pravideľne meniť, podľa sezóny a nápadov a vášho záujmu 🙂 Budeme sa snažiť namiešať vyvážený mix pre laikov, ale aj pre odbornejšie kvetinárske publikum.